Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Ismét drónfotót díjaztak a Magyar Sajtófotó Pályázaton

ezúttal Vanik Zoltán kerékpárverseny riportja emelkedett ki a többi kép közül

2017. március 20. - dróninfo

tourdehongrie-magyarsajtofotopalyazat-dronfoto-vanikzoltan.jpgEzúttal a 35. Magyar Sajtófotó Pályázaton jutalmazta második díjjal a zsűri Vanik Zoltán sport sorozatát a Tour de Hongrie kerékpárversenyről, amiben szerepel (talán) több drónfotó is. A sportfotós remekül vegyíti sorozatában a hagyományos fényképezőgéppel földön készült fotókat és a drón fotókat. Néhány képnél nehéz eldönteni, hogy vajon a drónt küldte be a búzamezőbe, vagy maga ment be. Ahol viszont felülről mutatja a kerékpárosokat és a föléjük tornyosuló gólyafészket, az egészen egyértelműen drónnal készült.

A kerékpár fotózással kiemelten foglalkozó díjazott fotóriporterrel a Bikemag készített interjút, illetve Facebook oldalán másik hasonló képe is megtalálható, ami jól érzékelteti, hogy nem egyetlen képből sikerült elkészítenie a díjazott sorzatban szereplő képet.

tourdehongrie-golyafeszek-dronfoto-vanikzoltan.jpg

Korábban már írtunk róla, hogy tavaly Kálló Péter díjat nyert egy drónfotójával a 34. Magyar Sajtófotó Pályázaton. Az ő Sziget Fesztiválon készült képe lehet az első drónfotó, amit díjaztak a Magyar Sajtófotó Pályázat történetében. Vanik Zoltán mostani képei szintén remekül sikerültek és megérdemelten díjazták őket. Továbbá azt is előrevetítik, hogy a közeljövőben fogunk még drónfotókat látni a fotópályázatokon.

Forrás: Bikemag, Magyar Sajtófotó Pályázat

Fotók készítője: Vanik Zoltán

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8914096773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása