Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Légtér korlátozás a Putyin látogatás miatt

ne repkedjetek Budapesten és környékén

2019. október 30. - dróninfo
191030_putyin-legter-korlatozas.jpgA Putyin orosz elnökkel közlekedő delegáció miatt rengeteg parkolási tilalom és közúti forgalomkorlátozás lesz ma a városban. A levegőben sem lesz más a helyzet, egész nap kégtér korlátozás van érvényben a főváros és a környező települések felett. A korábban megadott eseti légtér engedélyek a korlátozás időtartama alatt nem érvényesek, azokat nem lehet aktiválni.
A delegációt rendőrségi helikopterek is kísérik, figyelik, illetve a Terrorelhárítás is kiemelten figyel mindenre, ezért különösen fontos, hogy az érintett területen a drónokkal ne repkedjetek!

A nemzetközileg védett személyek biztosítása érdekében légtérkorlátozást rendeltek el 2019. október 30-án helyi idő szerint 9:00 óra és 22:00 óra között Budapest és a környező települések felett GND-3500’ AMSL magasságig. A korlátozással érintett légtérrészt kizárólag a kutató-mentő, rendőrségi és a mentőrepülést végző légijárművek, valamint az LHBP repülőtérre érkező és az induló járatok vehetik igénybe.

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr7315272800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása