Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Ennyire egyszerű Magyarországon légtér engedélyt szerezni

csak egy egyszerű hivatali formaság

2021. január 10. - dróninfo

documents-sharon-mccutcheon-tn57ji3cewi-unsplash.jpgAnnyit írtunk már a korábbi és jelenlegi drón szabályozásról, hogy olvasóinkat is megihlettük vele, kaptunk egy videót, ami remekül illusztrálja a magyar jogi helyzetet, amin az új szabályozás sem sokat javít majd - akkor sem, ha egy nap meg lehet majd felelni a törvényi követelményeknek.

Köszönjük a tartalmas videó beküldését olvasónknak, Jánosnak:

Videó: Asterix 12 próbája - YouTube
Fotó: Sharon McCutcheon - Unsplash

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr2316375700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

]{udarauszkasz 2021.01.10. 12:43:38

Ez nem holmi kaotikus burokratikus agyrem, hanem szandekos , szisztematikus ellehetetlenites.

dróninfo 2021.01.13. 16:33:32

@]{udarauszkasz: Nade Ceasar vagy Kleopátra akarta jobban elletetleníteni Asterixéket? Meg kéne újra nézni, hogy is volt ez a 12 próba...
:-DDD

Kivancsi 2021.01.13. 18:43:08

az A39-st megszereztem az osztrakoktol ingyen bermentve es online.... mig a HUN 38-ast szemelyes vizsgaval 9000-ert kb majusra rahagyom a szarjankokra egyek meg a szart amit maguk ala piszkitottak:
Címzett: Kövér László, az Országgyűlés elnöke Tárgy: Törvényjavaslat benyújtása Benyújtó: Dr. Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes Előadó: Dr. Palkovics László, innovációért és technológiáért felelős miniszter Törvényjavaslat címe: A pilóta nélküli légijárművek üzemelésével összefüggő egyes törvények módosításáról
"Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
süti beállítások módosítása