Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Drónfotók a Hableány sétahajó mentési területéről

az Origo légifotókon örökítette meg a baleset és a mentés helyszínét

2019. június 02. - dróninfo

hableany-baleset-dronfoto-origo-kallopeter.pngAz Origo drón fotókat és videót is közölt a Hableány sétahajó balesetének mentési helyszínéről. Ezeken a felvételeken egy új, a tudósításokban eddig még nem nagyon látott szemszögből láthatjuk a mentést.

Az Origo által közölt képeket a blogon már többször emlegetett Kálló Péter készítette, ak Instagram oldalán is közzétette őket. Itt több kommentelő arról kezdett eszmecserébe, hogy vajon ildomos-e ilyen szerencsétlenség idején fotózni és a képeket közzétenni. Erről igencsak megoszlanak a vélemények.
A kritikusok szerint kegyeletsértő lájkvadászat ilyen képeket készíteni és a közösségi médiában közölni. A fotós azon az állásponton van, hogy csak dokumentálja az eseményeket, hiszen ez a munkája, a drón csak egy eszköz ehhez és a munkáit pedig máskor is meg szokta osztani a közösségi oldalain.

Nem tudni, hogy a feflvételek publikálása, vagy a megnőtt rendőrségi helikopter forgalom miatt, de a hatóságok légtér korlátozást vezettek be előbb a belvárosi Duna szakasz felett, majd egészen Paksig kiterjesztették azt a Duna mentén.

Fotó: Kálló Péter/Origo

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5814880200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása