Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Videó szatíra Hitlerrel a magyar drón helyzetről

Hitler bukás videó magyarázza viccesen, miért ilyen a magyar drónszabályozás

2018. július 02. - dróninfo

hitler-bukasvideo-drontorveny-magyarorszag.pngItt a legújabb Hitler (ki)Bukás videó, ezúttal a magyar dróntörvény miatt tombol a Führer.

A GameTrailers YouTube csatorna a népszerű Hitler bukás videók újabb változatát készítette el, amit alább nézhetsz meg. Ezúttal azt mutatják be, szerintük miért nincs Magyarországon könnyen kezelhető és egyszerű dróntörvény és miért olyan nehézkes és bürolratikus a jelenleg élő magyar szabályozás.
A videóban Hitler most épp azért tombol, mert beosztottjai más országokéhoz hasonlóan egyszerűbb, kényelmesebb, felhasználóbarátabb megoldással álltak elő, hogy drónozni lehessen Magyarországon. A Führer pedig tombol, mert repülésenkénti díjat akar szedni, de leginkább ellehetetleníteni a drón használatot, mert neki gyerekkorában nem ment a papírrepülőzés sem, "nehogy már ezek meg itt csak úgy drónozgassanak".

Mint azt már megírtuk, Magyarországon jelenleg minden drón reptetéséhez engedélyre van szükség repülési magasságtól és géptípustól, mérettől függetlenül. Arról is írtunk, hogy készülőben van egy újabb, modernebb és könnyebben használható magyar szabályozás, de a szintén formálódó EU szintű szabályozás elkészültéig biztosan nem lesz belőle semmi. Az egyetlen vigasz (amire szintén utal a videó), hogy legalább nem nagyon büntetik az engedély nélkül repkedőket sem (amíg nincsenek komoly balesetek belőle).

Nézd meg a magyar dróntörvényről készült Hitler videót:

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5814087699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

]{udarauszkasz 2019.05.15. 07:23:28

Ausztriaban ugyanez megy.
süti beállítások módosítása