Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Ne repkedjetek drónnal a héten a Mátrában!

alacsonyan repkednek a hadgyakorlatozó katonai helikopterek a Mátrában

2018. november 07. - dróninfo

181105-181110_matra-legterzarlat.pngMindig repüljetek óvatosan, de a héten érdemes inkább elkerülni a Mátrát. Hadgyakorlat miatt alacsonyan repkedhetnek arrafelé a katonai helikopterek.

A Legter.hu tette közzé a Facebookon az újabb légtér korlátozást:

Az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis 2018. November 10-ig katonai hadgyakorlatot tart a Mátrában. Az A3851/18 azonosítóval rendelkező eseti légtérben alacsony magasságú helikopteres repülések kerülnek végrehajtásra, amelynek célja a légi kutatás-mentés és a magashegyi viszonyok között alkalmazott mentési technikák gyakorlása.
Emlekeztetőül: az eseti légtér igénybevételére a kijelölés céljaként meghatározott tevékenységgel vagy eseménnyel érintett légijárművek, valamint az elsőbbségre jogosult légijárművek jogosultak.

Forrás: Légtér.hu a Facebookon

Kép forrása: terkep.legter.hu

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr7514358455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása