Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Nyílik az első budapesti DJI márkabolt

kedvezmények, programkavalkád és sztárvendégek

2018. március 28. - dróninfo

816669d8-8c8d-4c2c-82fb-7ba6eaecadc8.jpegÁprilis 7-én nyílik Budapest első DJI boltja. Az eseményre sok érdekes programmal, akciókkal és olyan sztárvendégekkel készülnek, mint a helyszínen fotó workshopot is tartó Nánási Pál, illetve vloggerek, mint Pamkutya, Handras.

Sok boltban kapható már mindenféle DJI termék Magyarországon. Az új DJI ARS (Authorised Retail Store - vagyis Engedélyezett Viszonteladó) bolt azonban hivatalos márkabolt lesz és ugyan nem maga a DJI üzemelti, hanem egy magyarországi partner cég, de egyedüliként viselheti majd a DJI nevét és logóját.
Hogy a termékkínálatban, készletben, szerviz és egyéb támogatásban mennyire tér majd el ez a bolt a többi műszaki bolttól, ahol sok más mellett árulják a DJI termékeit is, azt majd meglátjuk a gyakorlatban.

Kedvezmények és programkavalkád
A megynyitót ismertető Facebook esemény és weboldal leírása alapján igyekeznek minél nagyobb hírverést csinálni és sok embert odacsábítani a megnyitóra. Talán hasonló sorbanállás is lesz majd, mint az Apple boltok nyitása és az új iPhone-ok megjelenésekor szokás.


Ilyen programokra számíthatsz a honlap szerint:
Magyarországon egyedülálló DJI márkakereskedés nyílik április 7-én! Gyere el ünnepélyes nyitórendezvényünkre és reptesd a DJI legnépszerűbb Spark, Mavic és Phantom sorozatú drónjait, nézd meg mire képes a profi Inspire 2 vagy a Matrice 200 és próbáld ki hogyan érheted el a hollywoodi filmek minőségét és hangulatát a DJI legújabb képstabilizátorával, az Osmo Mobile 2-vel! Találkozz Magyarország legnépszerűbb vloggereivel, kérj tőlük tanácsot és hallgasd meg történeteiket a sikerig vezető útról. Sajátítsd el az utazó vlogger kihagyhatatlan arzenáljának, a DJI Osmo Mobile 2 és a DJI Mavic Air kezelését az ország legelismertebb fotósának, Nánási Pálnak helyszíni workshopján. Egész nap értékes nyeremények, egyedi DJI relikviák és kihagyhatatlan akciók várnak Rád!

A legújabb DJI termékek
Szerezz tapasztalatot első kézből a DJI legújabb termékeiről: próbáld ki a DJI legújabb képstabilizátorát, az Osmo Mobile 2-t és legújabb drónjait, az ultrakompakt Mavic Air-t és az egyedülálló TELLO-t!

Egyedülálló nyeremények
Április 7-én mindenki nyerhet! A vásárlók között fődíjként egy DJI Mavic Pro Fly More Combo-t, míg a látogatók között egy DJI Spark Fly More Combo-t sorsolunk ki! Ez azonban nem minden, a nap folyamán ugyanis számos DJI relikvia is új gazdára lel majd!

Egyedülálló vendégek
Találkozz Magyarország legismertebb vloggereivel és hallgasd meg történeteiket, milyen út vezetett sikereikhez. Egyedi kerekasztalbeszélgetésünk alatt kérdezhetsz is tőlük, tudd meg mire lesz szükséged, ha az online videózás felé kacsingatsz!

Nánási Pál Workshop
Jelentkezz az ország legismertebb fotósának, Nánási Pálnak egyedi workshopjára és ismerkedj meg részleteiben az utazó vloggerek elhagyhatatlan kellékeivel: a DJI Mavic Air drónnal és az Osmo Mobile 2 képstabilizátorral.

A program:
10:00 Ünnepélyes megnyitó
10:30 Drón bemutató - később az üzletben egész nap folytatódik
11:15 Vlogger kerekasztal
11:45 Nánási Pál Workshop - helyszíni regisztrációhoz kötött
12:00 Vlogger kérdezz-felelek
14:00 DJI professzionális megoldásai
15:30 Tombola - fődíjak: Mavic Pro Fly More Combo & Spark Fly More Combo

Sztárvendégek:

  • Pamkutya vlogger
  • Kovács Zsolti vlogger
  • Horváth András vlogger
  • Unfield vlogger
  • Nánasi Pál fotós/vlogger

Kedvezmények:
10% kedvezmény minden DJI Phantom 4 Advanced, Phantom 4 Advanced+, Phantom 4 Pro, Phantom 4 Pro+ és Inspire 2 drónra, valamint DJI Googles és OSMO+ termékre.
20% kedvezmény minden DJI Spark drónra és DJI Spark Fly More Combo csomagra.
Minden DJI Mavic Air és Mavic Pro sorozatú drón mellé ajándék DJI Care biztosítá

Forrás: DJI ARS

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5513786364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása