Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Pár napig még Care Refresh akció a DJI-nál

hó végéig kedvezményesen válthatsz biztosítást a dróndora

2018. október 29. - dróninfo

dji-carerefresh-promotion.pngOktóber végéig kedvezményes Care Refresh akciót hirdetett a DJI. Az akció keretében nem csak attól tekintenek el, hogy a Care Refresh biztosítást a gép vásárlása után 48 órán belül aktiválni kell. Kedvezményt is adnak a biztosítás díjából és még nyereményjáték is tartozik hozzá.

Bár ezt a DJI nem hirdeti, az ügyfélszolgálatukon keresztül eddig is volt lehetőség a gép vásárlása utáni 48 órán túl is Care Refresh-t érvényesíteni. Ezzel akár egy teljes évvel is kitolhatjuk a gépünk garanciáját, ha az első évben nem vesszük meg. A Care Refresh viszont inkább az ütközések, zuhanások és egyéb balesetek esetén jön nagyon jól. Ehhez persze fontos még azelőtt megvenni és aktiválni, hogy összetörnénk a gépet.

A mostani akció igazából azzal jelent többet az eddig is létező későbbi aktiválás lehetőségénél, hogy most a DJI reklámozza is a lehetsőéget és a promóció ideje alatt 10% kedvezménnyel válthatjuk meg a Care Refresht. Továbbá aki most él a lehetőséggel, az egy sorsoláson is részt vehet, ahol egy Osmo Mobile 2 kerül kisorsolásra.

dji-carerefresh-process.png

A részvételhez a következőt kell tenned:

  1. Nézd meg az alábbi videót és az elmondottak szerint készíts képernyő felvételt a saját drónodat vezérlő eszközön.
  2. Küldd el a videót a DJI Ügyfélszolgálatnak chaten jóváhagyásra
  3. A DJI Ügyfélszolgálat bekéri majd a drónod adatait és tájékoztat róla, hogy jogosult vagy-e a DJI Care Refresh/DJI Care Refresh+ szolgáltatásra.
  4. 72 órán belül vásárold meg a DJI Care Refresh/DJI Care Refresh+ szolgáltatást.
  5. Bármilyen kérdés esetén írj a djicare@dji.com címre.

A DJI Care Refresh lényegében egy a gyártó által nyúltott biztosítás a drónodra, amivel egy éven belül két alkalommal kicseréltetheted a gyártóval a gépedet bármilyen meghibásodás, vagy sérülés esetén. Így attól sem kell tartanod, ha akár felhasználói hibából (vagy netán szándékosan) esik kár a gépedben. A DJI ilyenkor nem vizsgál semmilyen garanciális hibát, nem keres kifogásokat, mentségeket, hogy miért ne kelljen kicserélniük a gépet, egyszerűen küldenek egy másikat helyette és még a szállítását is ők állják.

dji-carerefresh-features.png

A DJI Care Refresh+ lehetőségét nemrég, a Mavic2 bejelentésekor mutatta be a DJI. Ezt a korában már megváltott DJI Care Refresh meghosszabbítására lehet megváltnai. Így az első Care Refresh után újabb 4 évig lehet kiterjeszteni a drón garanciáját és biztosítását. A Care Refresh+ keretében már csak egy alkalommal cserélik ki a drónt.

dji-carerefresh-plus_features.png

Forrás: DJI

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr3914331381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása