Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Videó: Óvatosan próbálkozzatok a drón mentéssel!

könnyen odaveszhet a második is, ha az első után küldjük segíteni

2018. szeptember 11. - dróninfo

dronmentes-sikertelen-youtube-magyarosicsaba.pngKorábban írtunk már a blogon sikeres drón mentő akcióról, de azért érdemes mindig nagyon óvatosan és körültekintően próbálkozni ilyesmivel, mert a sikerre nincs garancia és ha hibázunk, akkor könnyen oda veszhet egy helyett akár két drón is.

A tavaly téli balatoni drón mentés szerencsére sikeres volt. De már akkor is többekben felvetődött, hogy akár a mentésre küldött drónt is könnyen el lehet ilyen helyzetben veszíteni. Magyarósi Csaba vlogján most megnézhetjük, milyen is az, amikor a mentő  drón is fent marad a háztetőn az első balesetet szenvedett drón mellett. Ha így (vagy épp máshogy) elhagyjátok, akkor még csak megjavíttatni sem könnyű a drónokat.

Mint azt említi is a videójában, Magyarósi Csabának van személyes tapasztalata is a drón vesztésben, amiről szintén írtunk itt korábban a blogon.

A drón mentés 9:20-nál kezdődik Magyarósi Csaba videójában:

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5714234433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása