Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Magyar nyelvű drón használati útmutatók a neten

letöltheted magyarul a hivatalos kézikönyvet - érdemes elolvasni is!

2018. augusztus 30. - dróninfo

dron-kezelesi-utmutato-hasznalati-kezikonyvek-doe.jpgA szabályszerű és felelős drón használathoz az is hozzátartozik, hogy legalább egyszer, de lehetőleg inkább többször is elolvastuk a felhasználói kézikönyvet. Talán kerested már a drónod használati útmutatóját a neten magyar nyelven. Vagy mert nem kaptál hozzá, vagy mert elhagytad valahol, esetleg csak egyszerűbb lenne digitálisan magaddal vinni, mint papír változatban. A jó hír, hogy most letöltheted magyarul és bárhova magaddal viheted. Ne felejtsd el olvasgatni, sok hasznos dolgot lehet belőle megtudni - főleg, ha még nincs sok tapasztalatod a drónoddal.

A Duplitec a DJI magyarországi disztribútora minden egyes DJI termék kézikönyvét elérhetővé tette a weboldalán, így ott bárki megtalálhatja a számára érdekes típus kézikönyvét és akár már a drón megvásárlása előtt is elolvashatja. Ha viszont már van egy drónod, akkor mindenképpen érdemes elolvasnod, mert sok hasznos dolgot megtudhatsz belőle az alapoktól az eldugottabb beállítási részletekig.

Kiegészítés:

A Drónpilóták Országos Egyesületének (DOE) weboldalán is van egy tekintélyes gyűjtemény klönféle drón használati útmutatókból. Bár egy gyártó itt is jelentős részt tesz ki, szemben a márkakereskedéssel, ők nem csak a DJI termékeinek kézikönyveit tették elérhetővé, hanem sok más drón és kapcsolódó eszközök, tartozékaik és alkatérszek leírásai is megtalálhatók a gyűjteményükben.

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr1014212407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása