Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Természetfotózás madártávlatból

drónozás is téma lesz a Naturart Természetfotó Fesztiválon

2018. február 11. - dróninfo

dron-termeszetfoto-daroczicsaba-naturart-termeszetfotofesztival.png2018. február 17-én rendezi ezévi Természetfotó Fesztiválját a NaturArt szövetség. A tekintélyes mennyiségű szakmai program között a drónozás és a légi fotózás egyéb formáiról is szó lesz, hogy bemutassák a műfaj létjogosultságát, szerepét és eredményeit a természetfotózásban.

Az egésznapos szakmai programsorozat négy óra után kezdődő délutáni blokkjában Daróczi Csaba Mindig magasabbra címmel mesél róla, hogyan cserélte le a korábban használt sárkányrepülőt mai drónjára, Radisics Milán pedig urbán- és absztrakt tájképeiről tart előadást.

A rendezvény Facebook eseménye alatt néhány remek drónos légifotó társaságában az alábbi kedvcsináló olvasható a két előadásról:

dron-termeszetfoto-radisicsmilan-naturart-termeszetfotofesztival.pngDaróczi Csaba-Photography a többszörös Év Természetfotósa ad ízelítőt a bemutatásra kerülő légifotókról:
14 éve kezdtem a légi fotózást, akkoriban sárkányrepülővel, most pedig a kor szellemében, már drónnal repülök.
A Kiskunság élőhelyeinek példáin mutatom be mindkettő szépségét. A végén egy vadonatúj slideshow-val készülök az elmúlt 14 év képeiből.

Radisics Milán, többszörös díjnyertes fotós, az utóbbi időben elmerült a légi fotózásban. Készülő előadásában meglepetést ígér:
Két részből fog állni az előadás. Légi felvételeken bemutatok pár európai nagy várost különleges perspektívából, majd a végén olyan természetfotók vetítésére készülök, amelyeket még soha nem láthattunk. Szóval, látvány és premier is lesz

Időpont: 2018. február 11. (Szombat) 09:00-18:30
Helyszín: Erzsébetligeti Színház
Cím: 1165 Budapest, Hunyadvár utca 43/c.
Belépődíj: 1800 Ft
Jegyelővétel: info@naturart.hu

Forrás: A rendezvény Facebook eseménye

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8213656216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása