Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Karácsonyi nyereményjáték minden DJI vásárlónak

bárhol vásárolt drónokkal és tartozékokkal lehet pályázni a sorsolásra

2017. december 04. - dróninfo

djinyeremenyjatek.jpgA DJI hazai forgalmazója a HRP izgalmas nyereményjátékot szervezett, hogy megédesítse a karácsonyunkat. Ha bármikor, bárhol, bármilyen formában vásároltál már DJI termékeket, legyenek azok drónok, tartozékok, vagy bámrilyen DJI eszköz és ezekről bármilyen, akár külföldi, vagy netes rendelési számlád van, azokkal pályázhatsz és értékes nyeremények közül nyerhetsz. Ha egynél több számlád is van, akkor azokkal külön-külön is pályázhatsz, így megnő a nyerési esélyed, de ha egy számlán több terméked szerepel, akkor csak egyszer pályázhatsz, szóval nem a termékek száma, hanem a vásárlások száma növeli a nyerési esélyeket.

Az első díj egy Apple iPhone 8 64GB, két szerencsés pályázó 100 ezer forint értékű Extreme Digital utalvánnyal, két szerencsés pályázó pedig 100 ezer forint értékű MyActionCam utalvánnyal gazdagodhat.

Bármely 2017. évi DJI drón vagy kamerastabilizátor vásárlással jelentkezhetsz a játékra. Nem kell mást tenned, mint feltöltöd a vásárlást igazoló nyugta vagy számla másolatát a pályázat kitöltésekor, és megadod a vásárolt terméked adatait. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, a vásárlás időpontját (év, hónap, nap) és helyszínét, a termék típusát, valamint a termék sorozatszámát.

Milyen termékek vesznek részt a nyereményjátékban? A promócióban minden magyarországi és külföldi forgalmazó által értékesített DJI drón és kamerastabilizátor részt vesz. További részletek a nyereményjáték szabályzatban.

A játék időtartama: 2017. november 20 - december 31.

FONTOS: Minden érvényes pályázattal esélyed van a nyereményre! Egy játékos tetszőleges számú pályázatot tölthet fel, de egy termékazonosító csak egy pályázatban szerepelhet. Egy vásárlással csak egy pályázatot lehet érvényesen feltölteni, függetlenül attól, hogy hány termék vásárlását igazolja. Játékszabályzatunkat itt tekintheted meg.

A nyereményjáték szabnályzatát itt találod: nyereményjáték szabályzat

Pályázni pedig a játék weboldalán tudsz 2017 végéig.

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5513427885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása