Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Légtérzár a belvárosban a szombati tüntetések idejére

csak a hatóságoknak lehet szombat délután-este a belvárosban repülni

2018. április 13. - dróninfo

apr14-legterzarlat-budapest-belvaros-legterhu.pngAkárcsak a március 15-ei tömegrendezvények idején, a most szombatra szerveződő ellenzéki tüntetés idejére is légtérzárat rendeltek el a hatóságok Budapest belvárosa felett. Ezt mindenki vegye figyelembe, aki a Magyarországon hatályos szaábályozást tiszteletben tartva, szabályosan akarja drónját reptetni!

Mint azt a legter.hu Facebook oldalán is közzétették:

Április 14.14:00 és április 15. 04:00 UTC között a képen látható piros körön belül GND-2000' AMSL magasságig légtér korlátozás lesz érvényben. A légteret csak a kutató-mentő, a rendőrségi, valamint a légimentő légijárművek vehetik igénybe. 

Kiegészítés:

Ahogy az várható volt és a korábbi lgétérzárlat esetében is megtörtént, külön cikkben írtunk róla, hogy most sem maradt a földön minden drón.

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr6813833136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása