Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Drón találkozó vasárnap Vecsésen

AmperParty-t rendez e vecsési Ferihegy3 modellklub

2018. szeptember 12. - dróninfo

amperparty-ferihegy3-rcmodellklub.jpgA korábban ajánlott szombati Óbudai drón rendezvény mellett, vasárnap Vecsésen is lesz drónos program a hétvégén. AmperParty néven immár negyedik alkalommal rendez dróntalálkozót vasárnap a vecsési Ferihegy3 modellklub, melynek célja az elektromos hajtású repülő modellezés népszerűsítése.

Rendezvény neve: 4. Amper Party
Helyszín: Ferihegy3 RC Airfield
Cím: 2200 Vecsés

Bővebben a rendezvényről:

"Nagy örömmel jelentjük be hogy idén is lesz AmperParty! szeptember 16.-án vasárnap immáron már negyedik alkalommal rendezzük meg az elektromos meghajtású modell repülőgépek seregszemléjét a Budapest melletti Ferihegy3 modellreptéren. Reményeink szerint széleskörű érdeklődésre számot tartó eseményen lesz lehetőségünk tapasztalat cserére ismereteink megosztására, és új dolgok megismerésére.
Elsősorban az elektromos erőforrások használatának elterjesztése, technikai megoldásainak megismertetése a fő irányelvünk. Idén szeretnénk elérni azt hogy az elektromos gépek már túlsúlyban legyenek, ezért a meghívott bemutató pilotákon kivül repülésre ők kapnak lehetőséget. De szivesen várunk minden különleges és egyedi megoldásokkal rendelkező igényes modelt a bemutató sorra.
A rendezvény szüneteiben a FoamHawk kupa kerül lebonyolításra.
A rendezvényre repülőmodellel érkező vendégeink részére egy tál meleg ételt biztosítunk.
További információkért kérjük kísérjék figyelemmel oldalunkat.
Köszönettel
Ferihegy3 modellklub csapata"

Forrás: A rendezvény Facebook eseménye

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr7114236385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása