Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Jön a DJI nagy bejelentése, talán a Mavic Pro2 érkezik

most már hivatalos, augusztus 23-án megtartják az elnapolt DJI rendezvényt

2018. augusztus 09. - dróninfo

mavicpro2-enterpriseedition.jpgA DJI végre bejelentette, hogy augusztus 23-án tartják a következő nagy bemutatójukat, ahol lerántják a leplet a legújabb termékeikről. A várakozások szerint a sok pletykában szereplő Mavic Pro 2 bemutatására is sor kerülhet.

dji-event-seebiggerpicture-aug23.jpgA See the Bigger Picture, vagyis lásd a nagyobb képet szlogennel beharangozott rendezvényre eredetileg július 18-án került volna sor, amit július 11-én egy külön sajtó esemény is megelőzött volna. Azt a (két) rendezvényt azonban vitatott okok miatt lefújták és csak a napokban hirdették meg az új, augusztusi időpontra. Külön sajtó eseményt viszont most már nem rendeznek, csak egy nagy bejelentés lesz. Talán azért, mert már minden pletyka úgyis kiszivárgott, így a cég nem túl sok meglepetéssel tud majd szolgálni a hivatalos áron kívül és hogy mikortól lehet majd kapni az új termékeket.

Egyes pletykák szerint tervezési hiba miatt mondták le a korábbra tervezett eseményt, de az is felvetődött, hogy a gyártókapacitás nem volt elégséges a várható hatalmas igények kielégítésére. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy csak kíváncsiak voltak, mivel rukkol elő a konkurencia, hogy annak megfelelő választ adhassanak új termékeikkel.

2018. augusztus 23. délelőtt 10 óra

mavicpro2-argos-catalogue.jpegAz eddigi pletykák alapján a továbbfejlesztett Mavic Pro 2 mellett lesz egy zoomos kamerával felszerelt. Ezekről első sorban a brit Argos bolthálózat katalógusában megjelent képekről lehet a legtöbbet tudni, de sikerült a DJI-nak (véletlenül?) idő előtt élesíteni egy termék oldalt is. Emiatt nemrég megjelentek a neten egy enterprise változat képei is. Ez abban tér majd el, hogy további kiegészítők számára felfüggesztési konzolokat helyeznek el a gépen és emiatt várhatóan drágább is lesz majd a többi változatnál.

Ez várható a Mavic Pro2-től:

  • 1080p Occusync élőkép átvitel
  • akár 8 km hatótáv
  • 72 km/h maximális sebesség
  • 31 perc repülés egy akkuval
  • 360 fokos akadály érzékelők
  • APAS akadály elkerülési rendszer
  • Active Track 2.0 témakövető módok
  • DJI Mavic 2 Pro változat - 1" Hasselblad kamera CMOS érzékelővel
  • DJI Mavic 2 Zoom változat - 2x optikai zoommal (24-48 mm)
  • Dolly Zoom effekt (csak a zoomos változatban)

Sokan a Mavic Pro2-nél is jobban várják a szintén sok pletykában szereplő Phantom5-öt, de egyelőre nem úgy fest, hogy ez jönne most. Biztosat persze majd csak augusztus 23 után tudunk majd mondani.

Forrás: DroneDJ,  Engadget

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr3814171959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása