Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Mavic Air bemutatót szervez a Media Markt

az Arena Plaza tetején lehet az első magyar bemutató

2018. január 26. - dróninfo

mavicair-mediamarkt-arenaplaza.jpgMert azért nem hülyék a Media Markt marketingesei. A német műszaki multinak a jelek szerint sikerült elérnie, hogy a magyarországi polcaikra is kerülhessen a hivatalos nemzetközi megjelenéskor. 2018. január 26-án már kapható és kipróbálható lesz a Mavic Air. Ebből az alkalomból az Árkád tetején nagy szabású kipróbálási programot is szerveznek.

mediamarkt-djimavicair-joke.jpgA rendezvény Facebook eseménye így fogalmaz:

Időpont: 2018. január 26. 1100-1400
Helyszín: Arena Plaza Teteje
Cím:
Kerepesi út 9., Budapest, Hungary, 1087

Leírás:

"Nézd meg repülés közben a világhírű DJI drónok legújabb típusát, a MAVIC AIR-t! Látogass el vasárnap az Arena Plaza tetejére, ahol a CSAK NÁLUNK, a bemutató ideje alatt akár meg is vásárolhatod magadnak ezt a csúcsmodern kütyüt! Ne hagyd ki ezt az egyedi eseményt!

A rendezvényen ingyenes a részvétel."

Forrás: MediaMarkt Aréna Plaza Facebook esemény

 

Kiegészítés: Meghirdetve a pláza tetejére lett a rendezvény, gyakorlatilag az első emeleti Media Markt előtti folyosón tartották. Kézbe venni lehetett az új drónt, kipróbálni nem. Csak a szervezők tartottak vele bemutatót.

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr3313605583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása