Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Alpesi fehér Mavic Pro-t jelentett be a DJI

ha netán két féle szín változat nem lenne elég

2017. november 29. - dróninfo

dji-mavicpro-alpinewhite.pngA DJI a napokban bejelentette a Mavic Pro alpesi fehér változatát. Az új fehér változat jó rejtőszín a téli repülések során. Természetesen a fehér géphez fehér  propellerek és fehér akksik is kaphatók, hiszen különben megbomlana a színharmónia. Az persze nagy kérdés, hogy ez vajon árt vagy inkább használ a drónozásnak (szerintem az utóbbi)

Szerintem inkább árt a használhatóságnak, mert az égbolton és a havas tájon egyaránt könnyebb lehet szem elől veszíteni a madarat, mint a sötétebb változatokat. Persze a legtöbb Phantom is fehér és azokkal sem feltétlenül szokott ilyen gond lenni. Bár az utóbbi időben a Phantomok meg pont sötétedni szoktak. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy praktikus megközelítések diktálták ezt az új változatot. Talán csak divatról van szó, mint a fényképezőgépek, laptopok és mobiltelefonok színválasztékánál is. Persze az is lehet, hogy népszerű lesz az új színváltozat és talán hamarosan jön majd a piros és a rózsaszín opció is. A nem is olyan régen megjelent Mavic Platina legalább technikai fejlesztéseket is hozott, nem csak az átfestésről szólt a bejelentés.

Forrás: DJI Mavic Pro Alpine White

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8113427853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása