Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Drónfotó a Magyar Sajtófotó Pályázat díjazottjai között

Kálló Péter Sziget Color party fotója első díjat nyert művészet kategóriában

2016. március 20. - dróninfo

sziget-colorparty-dronfoto-_magyarsajtofotopalyazat-kallopeter.jpgA drónfotózással is aktívan foglalkozó Kálló Péter fotográfus Művészet egyedi kategóriában első helyezést ért el a 34. Magyar Sajtófotó Pályázaton a Sziget Fesztivál Nagyszínpada előtt megrendezett Color Partyról felülről, drónnal készült képével. A díjhoz gratulálunk! A Szigetről készült többi drónfotót a fesztivál weboldalán és közösségi média felületeiken lehet megtekinteni - akadnak még köztük szép számmal látványos és irigylésre méltó képek!

Nagyon alapos kutatást nem folytattunk a témában, de könnyen lehet, hogy a Magyar Sajtófotó Pályázat történetében ez volt talán a legelső díjazott drónfotó. Még a drónok megjelenése előtt légifotókkal többen pályáztak és díjakat is nyertek, de más drónfotóról nem találtunk információt. Ha ti tudtok ilyenről, kérjük jelezzétek nekünk!

Forrás: Magyar Sajtófotó Pályázat

Képek készítője: Kálló Péter

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8914096759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása