Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Megjelent az eddigi legkisebb és legolcsóbb DJI drón - itt a Tello

koprodukcióban készül és $100 alatt kapható lesz

2018. január 08. - dróninfo

djitello.jpgA DJI és a Ryze cég közös termékeként lát napvilágot az újonnan bejelentett Tello az ultrahordozható és könnyű szelfidrónok legújabb generációja.

A Telloval minden eddigi DJI drónnál kisebb gépet és egyszerűbb kezelést igérnek, nem utolsó sorban alacsonyabb áron. A Tellot bárhol, bármikor csak feldobod és már repülhetsz is vele a telefonról, vagy akár gesztusokkal irányítva, de akár külön távirányítóval kezelve, vagy VR szemüveggel is lehet majd irányítani.

A termék honlapja szerint 5MP fotó felbontás, 720p HD videó, szoftveresen stabilizált felvételek, 13 percnyi repülési idő, 100m hatótávolság jellemzik a 14 magos processzorral szerelt, mindössze 80 grammos gépet. A weboldal és az alább is látható videó több tengely körüli pörgéseket, SDK programozhatóságot is igér a mindössze $100 follárba (kb 25 ezer forint - magyarországi ára várhatóan magasabb lesz) kerülő géppel.

A gépet mind a Ryze, mind a DJI saját termékként emlegeti weboldalán, de mindketten feltüntetik, hogy közösen gyártják/fejelsztették, szóval ez nem egy teljesen önálló DJI termék lesz. Hogy a minőség és a kivitel mennyire lesz a DJI-tól elvárható színvonalú, az jó kérdés - ahogy az is, hogy vajon egy másik gyártó bevonása javítani, vagy rontani fog a minőségen inkább. Minden esetre kíváncsian várjuk.

Forrás: DJI Weboldala

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr7713559825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása