Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Vasárnap este Gripenek Budapest felett

akinek van rá engedélye, az is óvatosan repüljön!

2019. június 15. - dróninfo

gripen-szabadsagkoncert.jpgVasárnap este Gripen vadászgépek is részt vesznek az ünnepi műsorban Budapest egén. Akinek van a magyar szabályozás szerinti engedélye, ami kívül is esik a korábban említett vasárnapi légtér korlátozás területén, az is maradjon alacsonyan - vagy inkább egyáltalán ne repüljön este!

Magyarország június 16-án vasárnap ünnepli Nagy Imre újratemetésének harmincadik évfordulóját. Ennek apropóján számos program lesz főváros szerte. Többek közt a Hősök terén nagyszabású Szabadságkoncertet tartanak, aminek nyitánya során a Magyar Honvédség Gripen vadászrepülőgépei áthúznak a Hősök tere felett. A Gépek a Vajdahunyad vára irányából érkeznek és az Andrássy út irányába távoznak.

Tömeg felett egyébként sem szabad repülni, de a város felett repülő vadászgépek útját pláne ne érintse senkinek a drónja! A korábban említett Duna feletti vasárnapi légtér korlátozás területét is kerüljétek el!

A koncert szervezői ezt írták a Facebook oldalukon:

A Szabadságkoncert pontosan 20 órakor fog kezdődni, egy dinamikus, izgalmas zenei nyitánnyal, amit a kibővített Liszt Ferenc Kamarazenekar szimfonikus zenészei játszanak. A nyitány utolsó taktusai alatt a Magyar Honvédség Gripen vadászrepülőgépei húznak majd át a Hősök tere felett! A repülőgépek a Vajdahunyad vára irányából érkeznek és az Andrássy út irányába távoznak! Készítse elő mindenki időben a fényképezőgépét!

A Szabadságkoncert felvezető programja 18.30-kor kezdődik! A színpadon Dj Dominique áll majd, aki korabeli zenékkel, filmrészletekkel és a koncerten fellépőket a színpadra invitálva, beszélgetésekkel hangol a Szabadságkoncertre! Várunk mindenkit vasárnap 18.30-tól!

Forrás: Szabadságkoncert
Kép készítője ismeretlen

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr7614895484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása