Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Videó: Így műtenek drónt a szervizesek

drónjavítás a MyActionCam szervizében

2018. május 28. - dróninfo

myactioncam-szerviz-promo-film3.pngNemrég Nánási Pál videója révén megismerhettük a DJI márkabolt szervizeseinek munkájába, de nem ők az egyetlen drón szerviz az országban, ahol beleshetünk a kulisszák mögé.

myactioncam-szerviz-promo-film4.pngA MyActionCam botljában eleve csak egy üvegfal választja el a szervizt a bolttól, így bárki megnézheti, hogyan szerelik a drónját - vagy épp másokét. Ezen túl pedig a cég nemrég publikálta saját promo filmjét, amit részben a Vészhelyzet sorozat, részben talán néhány felnőtt film ihletett.

myactioncam-szerviz-promo-film2.pngEbben a fiktív, de nem minden alapot nélkülöző történetet bemutató videóban szintén láthatjuk, hogyan műtik szervizeseik a műhelyükbe érkező balesetet szenvedett drónokat. A helyzet drámaiságát persze filmes eszközökkel némileg feltupírozták a hatás kedvéért, bár akinek épp összetört a drónja és a veszteség maitt kicsit talán más tudatállapotba is került, az egyáltalán nem kizárt, hogy pontosan így éli meg a doglot.

A videó egyértelműen reklám céllal készült, de mi nem kaptunk érte semmit, hogy megosszuk veletek, csak gondoltuk érdekes lehet a drón tulajdonosoknak.

MyActionCam dronszerviz bemutatja

Baleset érte a drónodat? Hozd el hozzánk és bízd profi szervizcsapatunkra a javítást! Bővebb info: http://myactioncam.hu/szerviz #drónszerviz #drónjavítás #dji #djimavicpro #myactioncam

Posted by MyActionCam on Wednesday, 9 May 2018

Forrás: MyActionCam

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5213965426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása