Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Drónok mutatták be a Dolce & Gabana új táskáit

2018. február 26. - dróninfo

dolce-and-gabbana-drone-show-handbags.gifA legnagyobb divatcégekhez hasonlóan a Dolce & Gabana is igyekezett valami új és szokatlan dologgal előrukkolni a Milánói divathéten. Ezúttal a legújabb táskáikat már drónok hordták körbe a kifutón.

Aligha lesz ez tartós és komoly irányzat a drónok felhasználásában. A divatbemutatón is csak a nyitány volt a drónoké, aztán jöttek a modellek is.
A DesignBooom egyébként azt írja, hogy a drónok miatt a közönség nem használhatott semmilyen WiFi-s eszközöket és vagy egy órát késett miatta a bemutató, mert akik ennek nem tettek eleget, azokat egyesével kellett megkérni a szervezőknek, hogy kapcsolják ki a WiFi-s eszközeiket. Sőt azt is írják, hogy a szervezők néhány embere folyamatosan szemmel tartotta a kifutón a drónokat, nehogy elszabaduljanak véletlenül, illetve a közönséget is, hogy menet közben se kapcsolja be senki a műsort esetleg megzavaró WiFi-s eszközöket.

Abban mindenképpen komoly szerepet játszhatnak az ilyen rendezvények is, hogy az emberek jobban elfogadják és kevésbé idegenkedjenek a drónoktól. Persze nehéz a drónnal találkozó repülő és helikopterekről szóló hírek káros hatásait ilyen apróságokkal, vagy akár életmentésre használt drónokkal is elfeledtetni, vagy komoly mértékben ellensúlyozni. De azért mindenképpen érdekes és valamennyire még pozitív, vagy legalábbis semleges hír.

Nézd a drónos divatbemutatót!

Forrás: DesignBooom

Kép forrása: Dolce & Gabana

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr6813700134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása