Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Tényleg így fog kinézni a Mavic Air?

tele a net DJI pletykákkal a nagy bejelentés előtt

2018. január 22. - dróninfo

mavic_air_retail_box_qcg.jpgMár csak órák vannak hátra és maximális fordulatszámon pörögnek a nemzetközi drón és tech oldalak és mindenki megpróbálja megfejteni, hogy vajon mit is fog holnap bejelenteni a DJI. Ha a pletykák és kiszivárgott termék fotók igazak, akkor már mindent tudunk, nem lesz nagy meglepetés - de vajon ezt várják-e az emberek?

mavic_air_red_qcg1.jpgMár szinte mindent tudni lehet a holnap bemutatásra kerülő új DJI Mavic Airről, ha a kiszivárgott termékfotók igazak. Lássuk, miről is pletykálnak világszerte?

Egy új hobbi drón, amit mind tudásában, mind árában a Spark és a Mavic Pro közé pozicionál a cég Mavic Air néven. A név valósnak tűnik, mert egy ideje él a DJI oldalán a http://dji.com/mavic-air cím. Igaz, hogy a főoldalra dob vissza, viszont a http://dji.com/phantom-5 oldal (és minden más nem létező termék oldal) viszont 404-es hibaüzenetet generál. Ebből a legtöbben arra következtetnek, hogy ez az oldal már elő lett készítve a Mavicnak, csak élesíteni kell (persze az is ugyanígy lehetséges, hogy ez csak egy átverés, hogy megerősítsék a pletykákat, miközben teljesen mást tartogatnak).

mavic_air_prototype_qcg.jpgEgyre több termékfotó is megjelent már a neten. amiken több helyen látszik is a Mavic Air felirat és a drón látványa is nagyjából egybevág azzal, amit a fent leírtak sugalmaznak. Az új gép állítólag 4K képes, 32 megapixeles érzékelővel, 2 tengelyes stabilizálással és 20 perces repülési hatótávolsággal fog majd bírni.

Egy Facebookon kiírt DJI fotópályázat sorozaton arra kérték a felhasználókat, hogy küldjék be legjobb képeiket eredeti méretben és belezoomolva a képbe. Ez arra enged következtetni, hogy vagy a nagyon nagy felbontást, vagy egy olyan kettős kamera rendszert fognak bemutatni, ami sok mobiltelefonban, így az iPhone Plusokban és az iPhone X-ben is megtalálható.

fb_campaign_qcg.jpg

Te mire számítasz az új géptől?

Forrás: Quadcopterguide.com

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr6413595625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása