Minden fontos szakmai anyag egy helyen a drónokról

Drón Info

Drón Info

Nagy bejelentésre készül a DJI hétfőn

hivatalosan még nem tudni, mit jelentenek be - nem hivatalosan a Mavic utódja várható

2018. január 21. - dróninfo

dji-january-23-event-invite.jpgA DJI nagy bejelentést kezdett el beharangozni a neten. Egy nagyon szép kivitelű, de kellően misztikus és semmitmondó teaser videó tereli a közönséget az eseménynek szentelt oldalra.

Ez a január 23-ai nagy rendezvényt beharangozó videó:

Alighanem mindenki kíváncsian várja az új belejentést. Javában megy a találgatás, hogy mit fognak bemutatni. Legvalószínűbbnek az tűnik, hogy az egy ideje már rebesgetett Mavic 2, vagy az egyre valószínűbnnek tűnő Mavic Air névre hallgató Spark és Mavic közé pozicionált utódot mutatják be.
Ezt látszik igazolni az is, hogy a videóban az "adventure unfolds" kifejezést használják, amit magyarra úgy fordíthatnánk, hogy "kibontakozik a kaland". Angolul még ennél a magyar fordításnál is nyilvánvalóbb a hasonlóság az összecsukható drónokkal.

Többek közt a Drone DJ videója is ezen logika mentén találgat a bejelentés tartalmáról. Felveti ugyanakkor azt is, hogy esetleg egy mégújabb és a Sparknál is kisebb drónt mutatnak be. Az már nem hangzik el ebben a videóban, hogy a kis méretre is van utalás az eseményt beharangozó videóban. Így tényleg esélyesnek tűnik egy mégkisebb gép is. Ez lehet akár a korábban már bejelentett Tello is, amiről itt  ablogon is írtunk. De valószínűbb, hogy valami újabb és saját termék lesz. Én azt sem zárnám ki, hogy egyszerre több dolgot is bejelentenek talán.

Kíváncsi vagy már? Nézd meg a beharangozó videót!

Az eseményt pedig majd a DJI élő közvetítés oldalán lehet követni.

--

Tetszett? Kövess minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://droninfo.blog.hu/api/trackback/id/tr6713591257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása